Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder vodovod is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Nastavak izgradnje vodoopskrbnog sustava Hodovo - Rotimlja i cjevovoda na Klokunu

[sigplus] Critical error: Image gallery folder vodovod is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Na području općine Stolac u tijeku je realizacija dva projekta koji se odnose na rješavanje problema vodoopskrbe stanovništva općine. Prvi projekt odnosi se na nastavak izgradnje vodoopskrbnog sustava Hodovo – Rotimlja. U sklopu ovog projekta planirana je izgradnja sabirne crpne stanice u Kozicama kapaciteta 100 m3 i bunarskog okna Kozice, čime će se izvorište podzemne vode uvesti u cjelokupni vodoopskrbni sustav. Vrijednost radova je 89 000, 00 KM.

Drugi projekt odnosi se na izvođenje radova na bušotini Klokun u naselju Crnići, gdje se radi polaganje vodovodnih cijevi promjera 160 mm od bušotine prema naselju Aladinići i od bušotine prema naselju Crnići-Greda u ukupnoj dužini od 1000 m. Ukupna vrijednost radova je 66 000, 00 KM.

 

Osim izgradnje cjevovoda na Klokunu u tijeku je i izgradnja nove trafostanice, čime će se osigurat normalno funkcioniranje bušotine, a poboljšat će se i napajanje električnom energijom kućanstava koja pripadaju tom području. Izvođač radova na spomenutim projektima je tvrtka Hercegovinainvest d.o.o. Stolac.

 

{slike}vodovod{/slike}