Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Blagdansko druženje u Stocu; održan Adventski sajam

Udruga građana Inicijativa organizirala je u subotu, 15. prosinca 2018. „Adventski sajam – Stolac 2018.“ Sajam je trebao biti na Centru našega grada, ali zbog kiše i snijega Sajam je organiziran u stolačkom restoranu „Sampjero“.

 

 

Otvaranje Sajma započelo je blagoslovom stolačkoga župnika i pjesmom pjevačke skupine „Vidoštačka kraljica“. Razni prikladni adventski programi odvijali su se čitavo subotnje poslijepodne do kasno navečer a sajam je bio dobro posjećen. Sajam je bio humanitarnog karaktera.Tako su mnogi posjetitelji mogli uživati u čorbancu, brudetu, hercegovačkom ćeškeku, roštilju, kuhanom vinu, a i zasladiti se fritulama.

 

U 14,30 sati organizirana je „Umjetnička izložba“ u Biskupijskom centru u središtu Stoca, gdje su svoje umjetničke radove izložili mladi umjetnici i akademski slikari i kipari na čelu s mg. grafike i profesorom likovne kulture gosp. Srećkom Babićem. Ovoj izložbi dali su svoj kulturni doprinos i učenici Osnovne škole u Stocu.

Nakon izložbe održane su i dvije predstave za djecu, jedna Malog teatra iz Mostara, a druga u izvedbi učenika Srednje škole Stolac. Bila je to još jedna lijepo organizirana i dobro posjećena adventska subota u gradu na Bregavi.